fbpx

Angajăm!

scott-blake-x-ghf9LjrVg-unsplash-1200x800.jpg

Dorim să ne mărim echipa pentru că în domeniul nostru de activitate vor apărea mereu proiecte îndrăznețe care necesită oameni pricepuți pentru a fi finalizate cu succes!

Alătură-te echipei noastre și vei regăsi un mediu de lucru prietenos, unde ne susținem reciproc astfel încât să depunem cât mai puțin efort individual pentru că ”unde-s doi puterea crește”, unde este o echipă puterea trăsnește!

Fie că ești un zugrav, zidar, tâmplar, rigipsar, electrician, instalator, faianțar cu experiență sau un tânăr care cochetează cu ideea de a învăța o meserie în domeniul construcțiilor completează formularul de mai jos și atașează CV-ul tău iar noi te vom chema să ne cunoaștem mai bine!

Completează formularul de mai jos:

 

Posturi de muncă vacante

Firma de construcții Teambuild Construction Group srl angajeaza Zugrav cu experiență și muncitor necalificat în constrcții pentru amenajări interioare.

Facilități: Carte de muncă, salariu motivant, concediu de odihnă plătit – programat în orice perioadă a anului dorește angajatul, masă caldă prânz catering.

Locatie: Navodari, Constanța

Program de lucru: Luni-Vineri 09.00-17.30.

 

Stil de viață: condiții bune de muncă, echipamente service, scule și dispozitive de top, relații foarte bune de comunicare cu colegii și seful de service, curățenie, echipament de protecție a muncii, vestiar cu toaleta, acces internet si Wi Fi.

Zile libere pentru rezolvarea problemelor personale, zile libere în sărbătorile legale.

 

Facilitați de dezvoltare profesională: cursuri de calificare pentru utilizarea utilajelor mecanizate.

Modul nostru de lucru creează satisfacție clienților și evita reclamațiile în proporție de 100%.

Pentru informații suplimentare sunați la 0732 551 555 sau depuneți cv-ul la sediul nostru din Năvodari, Centru de afaceri, bd Mamaia nord nr 6.

PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL SOCIAL EUROPEAN PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL CAPITAL UMAN 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Societatea Comercială Teambuild Construction Group SRL Năvodari Str M11 Nr 6 ET5 AP 16 CIF: J13/1768/2019 CUI: 41057624 www.Firma-De-Constructii.ro

Legături externeCYLEX

Director Web – Constructii
Director Firme